HECHT 1000 elektromos fűnyíró

29 990 Ft (nettó 23 614 Ft)

Elektromos fűnyíró 32 cm munkaszélességgel. Teljesítményfelvétel 1000 W. Kosár térfogata 35 l. Nem önjáró. A fűnyíró kb. 500 m2-es területek nyírására alkalmas.

A raktárkészlet tájékoztató jellegű, pontosabb információért kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Leírás - HECHT 1000 elektromos fűnyíró

Hecht elektromos, 1000 W teljesítményű fűnyíró, mely kisebb területek karbantartására alkalmas. Súly csupán 8,9 kg, mely a műanyag háznak köszönhető – ennek további előnye, hogy ellenáll a korróziónak. Nagy teljesítményű turbómotorral ellátott, magas forgatónyomatékkal rendelkezik. Ergonomikus nyele van, melynek köszönhetően könnyebben dönthető és kényelmesebben tolható, a fűnyíróház fogantyúval felszerelt, ezáltal könnyen lehet kézzel mozgatni és emelni. Magassága három fokozatban állítható kerekenként. A forgó kés munkaszélessége 32 cm, és a vágási magasság 25 – 55 mm-es tartományban állítható. A levágott fű összegyűjtéséről 35 literes kosár gondoskodik. A könnyű mozgatás érdekében a ház fogantyúval ellátott, és a fő fogantyú szárnyas anyával rögzítettett annak érdekében, hogy a a szétszerelés könnyebb legyen, így alig foglal helyet a kerti tárolóban.

Az egyszerű kezelésének és kompakt méreteinek köszönhetően ez a fűnyíró nagyon közkedvelt a nyaralókban, kiskertekben és minden olyan helyen, ahol kis területen kell füvet vágni. Az elektromos motornak köszönhetően szinte alig igényel karbantartást. Ennek a fűnyírónak is természetesen tartozéka a biztonsági kapcsoló és a vezeték feszülését megakadályozó hurok.

Előnyei

  • Nagy teljesítményű, magas forgónyomatékú motor
  • A fűnyíró kiválóan alkalmas az olyan kisebb területek karbantartására, ahol súlya miatt könnyen kezelhető
  • Könnyű karbantartás és kezelés
  • A fogantyúval ellátott műanyag fűgyűjtó kosár lehetővé teszi a fű könnyű kiszórását
  • A fogantyú szétszedhető, ezért könnyebb a szállítása és tárolása
  • Vágómagasság beállítása
  • Hátulkidobós kialakítás

További információk

Ajánlott terület (m2)

Gyűjtőkosár (l)

Maximum vágási magasság (mm)

Minimum vágási magasság (mm)

Motor

Munkaszélesség (cm)

Teljesítmény (W)

Tömeg (kg)

HECHT 1000 elektromos fűnyíró - AgroCareTech
HECHT 1000 elektromos fűnyíró
29 990 Ft