Kapcsolat

Webáruház ügyfélszolgálat

Telefon: +36 30 9977 081
Email: ugyfelszolgalat@agrocaretech.hu (vagy használja az üzenetküldő modult, az oldal alján)
Munkanapokon: 9:00 – 17:00
Szombaton: 9:00 – 12:00

Megrendelt áru visszaküldési címe:

Multiprofil Társulás Kft.
Letenye
Farkas József u.21
8868

A visszaküldendő áruhoz kérjük, mellékelje a szállítólevelet!

Kiszállítással kapcsolatos további információk:

Az AgroCareTech Webáruház ügyfélszolgálata
Telefon: +36 30 9977 081
Email: ugyfelszolgalat@agrocaretech.hu 

Facebook:

Kövessen minket Facebookon is. Felhívjuk figyelmét, hogy Facebook oldalunkon küldött üzenetekre, a megrendelésekkel kapcsolatban nem áll módunkban válaszolni.

Közvetlen üzenetküldés az Ügyfélszolgálat részére

Contact Form Demo


Az AgroCareTech Webáruház üzemeltetője: Multiprofil Társulás Kft. Letenye, Farkas József u.21, 8868

Központi email: info@agrocaretech.hu

SzerverszolgáltatóDotRoll Kft.


  • Az AgroCareTech Webáruház weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
  • Az AgroCareTech Webáruház előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.
  • Az AgroCareTech Webáruház fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja, vagy elérhetőségét megszüntesse. Az AgroCareTech Webáruház nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • Az AgroCareTech Webáruház honlapján említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
  • Az AgroCareTech Webáruház nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez AgroCareTech Webáruház weboldala kapcsolódik.
  • Az AgroCareTech Webáruház nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így az AgroCareTech Webáruház nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, AgroCareTech Webáruház honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft