A Multiprofil Társulás Kft. fejlesztéseinek támogatása 

Kedvezményezett neve: Multiprofil Társulás Kft.

A Multiprofil Társulás Kft. fejlesztéseinek támogatása  - AgroCareTech

Projekt címe: A Multiprofil Társulás Kft. fejlesztéseinek támogatása

A szerződött támogatás összege: 9.999.999 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tényleges befejezési dátuma(használatbavételi engedély dátuma): 2023.09.26.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-06025

A projekt rövid összefoglalója

A projekt megvalósítója a Multiprofil Társulás Kft.

A projekt keretében megvalósult tevékenységek rövid bemutatása:

Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek voltak:

  1. Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása

Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek voltak:

b) A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás (építés, korszerűsítés,
átalakítás, bővítés).

A fejlesztés gerincét az ingatlanberuházás alkotta. Az épület a fejlesztési céloknak megfelelően egy egyik oldalról nyitott gépkocsibeállót, átmeneti fedett tárolót, raktárhelyiséget és egy másik fedett, háromoldalról nyitott gépkocsibeállót tartalmazott. Az épületbővítésként megvalósult új rendeltetési egység meglevő, kialakított, részben beépített ingatlanon valósult meg, annak udvari földszintes szárnyához illesztve. A kivitelezéssel érintett épület a meglevő épülethez annak fűtés-tárolás helyiségéhez a nyílászáró kibontásával belső kapcsolattal csatlakozik. A bővítmény sarokpontjában került kialakításra helyiségként a raktár, aminek szekcionális kapumérete lehetővé teszi rakodás idejére akár a részleges kocsibeállást is. A raktár méreteinek megtartásával attól délre került kialakításra a második kocsibeálló, ami alapvetően ácsszerkezetként készütl, ezáltal a hátsókert látványát sem takarja el.

Mindezen ingatlanfejlesztés mellett beszerzésre került 1 db Model QDA E Series Elektromos magas-emelésű targonca 1 t – 2,5 m. Raklapok kényelmes mozgatására szolgáló elektromos raklapszállító magasemelésű targonca. Jellemzője a kis fordulási sugár és a könnyű kezelhetőség.

Beruházásunk célja volt az eszközállomány és a rendelkezésre álló infrastruktúra fejlesztése, mellyel hatékonyabban tudunk ezt követően dolgozni. A kiemelkedő színvonalú munkavégzés elérése érdekében létfontosságú a magas színvonalú eszközállomány biztosítása. A fejlesztés eredményeként a jövőben megerősíthetjük gazdasági teljesítményünket, piaci pozíciónkat és a gazdaságban betöltött szerepünket, fejleszthetjük versenyképességünket és hozzájárulhatunk a területi különbségek csökkentéséhez, a térség felzárkóztatásához is.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft