A Multiprofil Társulás Kft. fejlesztéseinek támogatása 

Kedvezményezett neve: Multiprofil Társulás Kft.

Projekt címe: A Multiprofil Társulás Kft. fejlesztéseinek támogatása

A szerződött támogatás összege: 9.999.999 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.07.18.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-06025

A Multiprofil Társulás Kft. fejlesztéseinek támogatása  - AgroCareTech

A projekt rövid összefoglalója

A projekt megvalósítója a Multiprofil Társulás Kft.

A projekt keretében megvalósítani tervezett tevékenységek rövid bemutatása:

Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek:

  1. Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása 

Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek: 

b) A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás (építés, korszerűsítés,
átalakítás, bővítés). 

A tervezett fejlesztés gerincét az ingatlanberuházás alkotja. A tervezett épület a fejlesztési céloknak megfelelően egy egyik oldalról nyitott gépkocsibeállót, átmeneti fedett tárolót, raktárhelyiséget és egy másik fedett, háromoldalról nyitott gépkocsibeállót tartalmaz. Az épületbővítésként megvalósuló új rendeltetési egység meglevő, kialakított, részben beépített ingatlanon valósul meg, annak udvari földszintes szárnyához illesztve. A tervezéssel érintett épület a meglevő épülethez annak fűtés-tárolás helyiségéhez a nyílászáró kibontásával belső kapcsolattal csatlakozik. A bővítmény sarokpontjában kerül kialakításra helyiségként a raktár, aminek szekcionális kapumérete lehetővé teszi rakodás idejére akár a részleges kocsibeállást is. A raktár méreteinek megtartásával attól délre kerül kialakításra a második kocsibeálló, ami alapvetően ácsszerkezetként készül, ezáltal a hátsókert látványát sem takarja el. 

Mindezen ingatlanfejlesztés mellett beszerzésre kerül 1 db Model QDA E Series Elektromos magas-emelésű targonca 1 t – 2,5 m. Raklapok kényelmes mozgatására szolgáló elektromos raklapszállító magasemelésű targonca. Jellemzője a kis fordulási sugár és a könnyű kezelhetőség.

Beruházásunk célja az eszközállomány és a rendelkezésre álló infrastruktúra fejlesztése, mellyel hatékonyabban tudunk ezt követően dolgozni. A kiemelkedő színvonalú munkavégzés elérése érdekében létfontosságú a magas színvonalú eszközállomány biztosítása. A fejlesztés eredményeként megerősíthetjük gazdasági teljesítményünket, piaci pozíciónkat és a gazdaságban betöltött szerepünket, fejleszthetjük versenyképességünket és hozzájárulhatunk a területi különbségek csökkentéséhez, a térség felzárkóztatásához is.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft