Rólunk

Kedves vásárlóink!

Az AgroCareTech Webáruház elsődleges törekvése és célkitűzése, hogy ügyfeleinket elégedetté tegyük, és ügyfélorientált módon teljesítsük vállalásinkat. Működésünk alapelve az, hogy hisszük, folyamatos fejlesztéseinkkel, gyorsaságunkkal, rendszeres akcióinkkal és szolgáltatásainkkal, közelebb kerülhetünk vásárlóinkhoz.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra, a folyamatos fejlődésre, új technikák, technológiák keresésére és bevezetésére, tesszük ezt annak érdekében, hogy a vásárlás gyorsaságát és élményét fokozzuk. Minden alkalommal arra törekszünk, hogy a vásárlói visszajelzéseket a lehető leghamarabb feldolgozzuk és beépítsük rendszerünkbe. Felhasználói felületünket a vásárlói tapasztalások alapján módosítjuk, rendszeresen kikérve, felmérve felhasználóink véleményét és elvárásait.

Keresse ügyfélszolgálatunkat! Elérhető telefonon, hétköznap 09:00-17:00 óra, szombaton 9:00-12:00 óra között a +36 30 9977 081-es telefonszámon, illetve emailen: ugyfelszolgalat@agrocaretech.hu

Szolgáltatásaink megkönnyítik ön számára a vásárlást. Kényelmesen, otthonából intézheti a vásárlásait, melyhez csupán regisztrálnia kell webáruházunkba és egyből kezdheti a vásárlást. Áruházunkban könnyedén, átláthatón böngészhet, válogathat a termékek és termékcsoportok között. Miután kiválasztotta az önnek megfelelő terméket, egy gombnyomással meg is vásárolhatja. A megvásárolt árucikkről, az ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, majd a kiválasztott terméket a vállalt határidőn belül eljuttatjuk az ön által megadott címre.

Kövesse mindig megújuló akcióinkat!

Ne vesztegesse máshol idejét, nálunk megtalálja amit keres !

Válasszon minket, nem fogja megbánni !

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft