Garancia, elállás

Az AgroCaretech Webáruház a forgalmazott termékekre, termékkategóriáktól és terméktípusoktól függően 12 – 36 hónap jótállást vállal. A jótállási igény kizárólag a számlával és a garanciajeggyel együtt érvényesíthető. Ezen dokumentumok nélkül, a jótállási igény nem érvényesíthető.

Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendeltetésellenes vagy a normál igénybevételtől eltérő használat, szakszerűtlen szállításból vagy tárolásból kifolyólag következett be.

  • Meghibásodás esetén a garancia érvényesítésének lehetőségéről elérhetőségeink valamelyikén tájékoztatást nyújtunk.
  • Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!
  • A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk nagyított képe mellett találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget!
  • Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a termék árának visszatérítése előtt a terméket megvizsgálja és amennyiben az sérült, vagy a szokásos kipróbálásnál nagyobb mértékű használat jeleit mutatja, esetleg szennyezett, vagy hiányos, a visszatérítés összegét csökkentse.
Elállás

A rendeléstől való elállás nem azonos a termék garanciával és/vagy jótállással. Az Elállás értelmében amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, és visszaküldheti a nem kívánt terméket.

Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási joggal kíván élni, akkor az elállási szándékot tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot minél hamarabb juttassa el hozzánk levélben vagy emailben. A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatni hozzánk a terméket is.

Visszaküldés

A visszaküldési szándék adatait tartalmazó nyilatkozatot emailben visszaigazoljuk. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldeni az alábbi címre: Multiprofi Társulás Kft., Letenye, Farkas József u.21, 8868.

A termékhez tartozó használati utasítást, termékcímkét, további dokumentumokat, belső csomagolóanyagot, kiegészítőket, járulékos darabokat hiánytalanul tartalmaznia kell a visszaküldött terméknek, ellenkező esetben a visszatérítés nem igényelhető.

A webáruház a termék árát a visszaküldött termék megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a megrendelőt terhelik, tehát a termék webáruház címére történő visszaküldésének költségét a megrendelőnek (a visszaküldőnek) kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli.

Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kérjük, kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését webáruház kérheti a megrendelőtől.

Visszaküldési címünk: Multiprofi Társulás Kft., Letenye, Farkas József u.21, 8868.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft